Zakaj izbrati nas za rast vašega podjetja | Issimo Group
02/02/2016

Zakaj izbrati nas za rast vašega podjetja

Zakaj izbrati Issimo Group

Issimo Group je predana Vašemu uspehu!

Skrajšamo prodajni cikel, povečamo učinkovitost prodaje in tako doprinesemo k ustvarjanju večjih prihodkov podjetja.

Kako to naredimo:

1. Povečamo obisk vaše spletne strani.
2. Obiskovalce pretvorimo v kakovostne prodajne kontakte.(cta, landing page, content offer,…)
3. Negujemo prodajne kontakte (workflows, personalizacija, e-mail marketing)
4. Prodajo podpiramo z informacijami o tistih prodajnih kontaktih , ki so v odločitveni fazi nakupne poti. (lead scoring)
5. Podjetje podpiramo v poprodajnih aktivnostih in ustvarimo lojalne in zadovoljne kupce (dogodki, e-mail marketing, personalizacija)

Issimo Group smo izkušena ekipa.

Imamo dolgoletne izkušnje in znanje v marketingu, prodaji, managementu, web designu in razvoju programske opreme z uporabo najnovejših tehnologij. Nabirali smo jih v različnih panogah in mednarodnih poslovnih okoljih: V IT industriji, Finančnih storitvah , Avtomobilski industriji, Proizvodnji, Zdravstvu in Turizmu.

Ker vas naučimo, kar želite znati.

V Issimo Group imamo vedno cilj, da za vas generiramo rezultate, da delimo naše znanje z vašo marketing in prodajno ekipo ter jo naučimo Inbound Marketing pristopa in izvedbe. Vaše sodelavce vključimo v vsak korak izdelave in implementacije Inbound Marketing načrta, da so seznanjeni z vsemi vprašanji , aktivnostmi in nadaljnjimi koraki.
Delujemo kot podaljšana roka vaše marketing ekipe in izvajamo Inbound Marketing strategijo v vašem imenu, vse od ustvarjanja vsebin, interakcije v družbenih medijih do vrednotenja prodajnih kontaktov in analize.

Issimo Group imamo v hrbtu podporo močnega tehnološkega partnerja – Hubspot.

HubSpot je učinkovita platforma za trženje in prodajo tako za velika kot manjša podjetja, ki želijo pritegniti več obiskovalcev na svojo spletno stran, jih več spremeniti v prodajne kontakte in na koncu več prodati. Platforma je rešitev »vse v enem« , ki omogoča kreiranja vsebin in njeno promocijo ter vsebuje orodja za upravljanje družbenih medijev, upravljanje kontaktov in analitike.
Imamo takojšen dostop do ekipe HubSpot, njihovih raziskav in informacij, ki jih delimo z našimi strankami.
Bela knjiga: Kaj je Inbound Marketing? Kako in zakaj deluje? Katera orodja potrebujete?