STORITEV

DIGITALNI MARKETING

digitalni-marketing-hero-v2
HITREJE DO REZULTATOV

KAJ JE PAID SEARCH IN PAID SOCIAL? 

Paid Search ali plačano iskanje pomeni, da je podjetje plačalo, da se njihova spletna stran prikaže na vrhu seznama rezultatov, ko neznanec vnese izbrane ključne besede v iskalnik- Google.


Paid Social pa je plačano prikazovanje oglasov ali sponzoriranih tržnih sporočil na družbenih platformah kot je LinkedIn, Facebook in Instagram.

Google oglaševanje

Google je neprekosljiv za Paid search oglaševanje. Vašo spletno stran bo uvrstil na vrh iskalnika tistim osebam, ki so iskala vaše produkte ali storitve.

LinkedIn oglaševanje

LinkedIn je prvi naslov za B2B oglaševanje. Omogoča najbolj precizno definiranje ciljne poblike, glede na vaš ciljni trg, zahteve in cilje.

Facebook oglaševanje

Kanali platforme Meta so zelo uspešni za B2C oglaševanje, za velik doseg in gradnjo blagovnih znamk.

Instagram oglaševanje

Instagram je odličen kanal za ustvarjanje prepoznavnosti, predstavitve izdelkov in podjetja.

ZAKAJ JE PLAČANO OGLAŠEVANJE NEPOGREŠLJIVO?

Ker zagotavlja takojšen učinek! Rezultate digitalnega marketinga lahko merimo. Tehnologija nam omogoča, da imamo podatke v realnem času, na podlagi katerih se lahko hipno odločamo in opravljamo izboljšave ter preusmerjamo sredstva za najboljši ROI.

V KAKŠNEM PRIMERU VAM POMAGA TAKOJ?

B2B podjetja uporabljajo digitalno oglaševanje, predvsem kot podporo pri vstopu na nove trge. Uporabimo ga lahko že v prvi fazi za preverjanje interesa za naše izdelke ali storitve, v nadaljevanju pa za hitrejše ustvarjanje prihodkov in dobička.

Podjetje je še neznano in spletna stran nima obiska

Organski obisk je najbolj dragocen, vendar potrebuje čas. Če želimo hitro povečati obisk spletne strani, potem je plačana kampanja rešitev, da boste zgradili prepoznavnost.

Imate nov izdelek, ki ga nihče ne pozna

S plačano kampanjo na izbranih družbenih omrežjih boste svoji ciljni publiki v njihovem Feedu prikazali in predstavili prednosti svojega izdelka. Hitreje boste ustvarili željo in povpraševanje po vašem izdelku.

Prodaja potrebuje leade, ki so blizu nakupu

S Paid Search boste prodobili prodajne kontakte, ki že iščejo rešitve za probleme, ki jih vaši izdelki ali storitve rešijo. Takšni kontakti so bližje nakupu, zato boste hitreje zaključili prodajo.

KLJUČNI KORAKI

KAJ POTREBUJETE ZA USPEŠNO KAMPANJO PLAČANEGA OGLAŠEVANJA?

 
  • Strategija oglaševanja

  • Raziskava ključnih besed in izdelava oglasov

  • Vzpostavitev kampanje v oglaševalskem orodju

  • Upravljanje kampanj in poročanje

Pripravimo vam strategijo plačanega oglaševanja, ki bo dopolnjevala vaše druge marketinške aktivnosti in prinesla optimalno povračilo investicije.

Izdelamo predlog ključnih besed in oblikujemo oglase, ki nagovarjajo vašo ciljno publiko, ter jih prilagodimo formatom in tehničnim zahtevam oglaševalskih platform.

V vaših olgaševalkih računih (Ads Accounts) vzpostavimo oglaševalske kampanje, ki vam bodo prinesle želene rezultate.

Kampanje redno spremljamo in izboljšujemo glede na obnašanje in spletne aktivnosti izbrane publike. Naš glavni cilj je, da dosežemo najboljše povračilo v vašo investicijo.

sasav
ZAKAJ IZBRATI ISSIMO?

B2B PODJETJEM DOMA IN V TUJINI POMAGAMO GRADITI BLAGOVNE ZNAMKE IN POSLOVNO RAST

Beležimo oprijemljive rezultate. Naši strokovnjaki za digitalni marketing so za naročnike ustvarili že več kot 100M EUR prihodkov iz naslova digitalnega oglaševanja.