STORITEV

INBOUND MARKETING

Ustvarite nove poslovne priložnosti in s svojo strokovnostjo prepričajte obiskovalce spletne strani in leade, da postanejo vaše stranke

inbound-marketing-herov2
VZPOSTAVITE STIK Z LEADI IN STRANKAMI TAKRAT, KO VAS POTREBUJEJO

KAJ JE INBOUND MARKETING?

Inbound marketing je celosten, preverjen in tehnološko podprt proces, v katerem s koristnimi informacijami, ki jih neznanci ravno iščejo, privabimo obiskovalce na spletno stran. Tam jih pretvorimo v znane kontakte (leade), ki jih potem z aktivnostmi, kot so avtomatizirani delovni tokovi, negujemo, da postanejo stranke.


70% odstotkov B2B kupcev je že pred pogovorom s prodajnim predstavnikom poiskalo podrobne informacije na spletu.

Spremenjene nakupne navade so zmanjšale prodajo po ustaljenih poteh

Nabavni referenti, odločevalci in strokovni sodelavci v podjetjih, danes iščejo rešitve za svoje izzive in potrebe na internetu in ne več izključno po sejmih in katalogih dobaviteljev. Bodite dosegljivi in jim pravočasno pomagajte z odgovori.

Potencialne stranke ne poznajo dodane vrednosti vaših storitev ali produktov

Z uporabnimi vsebinami boste obiskovalcem spletne strani predstavili vaše izdelke ali storitve na način, da bodo prepoznali in razumeli, kje jim lahko pomagajo pri reševanju njihovih problemov.

Potencialni kupci ne poznajo vašega podjetja ali blagovne znamke

S kakovostnimi blogi, videi in premium vsebinami boste obiskovalce spletne strani prepričali v vašo strokovnost, jim svetovali in pomagali do rešitve. Z njimi boste negovali odnos in ko bodo prišli do odločitve o nakupu, bodo nedvomno kontaktirali tudi vaše podjetje.

Prodajalci nimajo dovolj kvalificiranih leadov

Z uvedbo inbound marketinga boste lahko svoje kontakte kvalificirali po njihovi nakupni poti in vašim prodajalcem zagotovili kakovostne leade, ki so v odločitveni fazi nakupa. Prodajalci se bodo lahko osredotočili na prodajo in več prodali ter skrajšali prodajni cikel.

Prodajalci zaključijo premalo poslov

Inbound marketing poleg ultimativnega cilja, da privabi tujce na vašo spletno stran in jih pretvori v znane kontakte, z vsebinami pomaga tudi prodaji, da lažje zaključi posel. Kupci med svojim nakupnim procesom iščejo potrditev o pravilni odločitvi, prav to pa najdejo na vaši spletni strani.

Prodajalci ne uporabljajo CRM sistema

Marketing s pomočjo orodja za marketinško avtomatizacijo generira, neguje, analizira in kvalificira leade, ki jih preda prodaji. Ker prodaja ne uporablja CRM za vodenje posameznih poslov in komunikacijo s potencialnimi strankami, se dragocene informacije o leadih izgubljajo. Z uvedbo uskladitve marketinga in prodaje se bistveno izboljša razmerje med leadi in strankami.

INBOUND MARKETING ZA RAST POSLOVANJA

Večina podjetji se sooča vsaj z enim od spodaj navedenih problemov. Naša ekipa, strokovnjakov iz različnih področji, vam bo pomagala rešiti vaš konkreten izziv.

ZA VAŠ CILJ IN USPEH SODELUJE IZKUŠENA EKIPA RAZLIČNIH STROKOVNJAKOV

KLJUČNI KORAKI INBOUND MARKETINGA

  • SVETOVANJE & STRATEGIJA

  • UVEDBA PLATFORME ZA MARKETINŠKO AVTOMATIZACIJO

  • USTVARJANJE MARKETINŠKIH KAMPANJ

Svetujemo vam pri izbiri prave strategije za pridobivanje potencialnih strank in skupaj z vami razvijemo inbound marketinški program po vaši meri.

Pomagamo vam pri izvajanju vaše inbound strategije,  implementiramo platformo HubSpot kot orodje za marketinško avtomatizacijo,  vašo spletno stran prilagodimo za inbound generiranje leadov in usposobimo vaše zaposlene.

Pomagamo vam začrtati kampanje, ustvariti potrebne tekstovne, grafične in animirane vsebine,  jih distribuirati po ustreznih kanalih in optimizirati  marketinško-prodajni proces.  

sasav
NA NEMŠKO GOVOREČIH TRGIH VAM POMAGAMO USTVARITI NOVE PRODAJNE PRILOŽNOSTI

ZAKAJ IZBRATI ISSIMO?

Specializirani smo za nemško govoreče trge, ker poznamo mentaliteto kupcev in ker tekoče obvladamo nemški jezik, kar je ključno za kredibilni spletni nastop in izvajanje vseh digitalnih marketinških aktivnosti.

 

UVEDITE INBOUND MARKETING V VAŠE PODJETJE! ZAGOTOVITE SI PREPOZNAVNOST BLAGOVNE ZNAMKE  IN RAST POSLOVANJA!