O NAS

ISSIMO EKIPA

Smo ljudje iz mesa in krvi.
Učinki našega znanja in dela tlijo kot oglje in ne zgorijo kot papir.

ISSIMO je prvo HubSpot certificirano podjetje v Sloveniji. Usmerjeni smo k podjetjem katerih cilji so ustvarjati rast podjetja ter biti konkurenčni, prepoznavni in uspešni tudi na tujih trgih ter hkrati stranke postavijo na prvo mesto. Kot član HubSpot družine imamo podporo vodilne CRM platforme na svetu, ki nam omogoča, da nudimo vse elemente učinkovitega "Allbound" pristopa v poslovnih funkcijah marketinga, prodaje in poprodaje.

Strateginja za digitalizacijo poslovnih procesov in HubSpot svetovalka

Vanja Vutkovič

Vanja ima dolgoletno prakso s področja upravljanja, investicij in prodaje. Njene izkušnje nesebično deli s strankami, vodi strateške iniciative in je aktivno vključena v pripravo inbound marketing načrtov naših naročnikov.

 


Specialistka za digitalni marketing

Saša Vutkovič

Svoje strokovno znanje s področja marketinga in prodaje je pridobila tekom službovanja doma in v tujini za velika mednarodna podjetja. Poleg predanega dela za naročnike skrbi tudi za trženje in poslovni razvoj Issima.

 

 

 

CTO in vodilni arhitekt

Patrick Walgis

Patrick ima več kot 25 let izkušenj s področja razvoja programske opreme. Svoje obsežno znanje tehnologije .NET je začel razvijati med prvimi, zato je danes v Švici eden najvidnejših strokovnjakov za razvoj spletnih aplikacij v .NET okolju.

 

 

 

Medijska oblikovalka in HubSpot CMS specialistka

Tadeja Čander

S svojim obsežnim strokovnim znanjem na področju grafičnega in medijskega oblikovanja, Tadeja oblikuje vizuale, ki močno podpirajo sporočila kampanj in vsebin naših strank. Poleg oblikovanja pa je tudi certificirana razvijalka in upraviteljica CMS Hub-a na HubSpotu.

 

Strateg za digitalni marketing

Marko Penko

Priznani strokovnjak s področja digitalnega marketinga in prodaje na mednarodnih trgih (EU, ZDA, Azija) z več kot 15 let izkušenj. Je tudi eden od dveh Google Ads Certificiranih Trenerjev v Sloveniji.

 

 

 

 

Razvijalec programske opreme

Jamie van der Haiden 

Kot diplomant poslovne informatike, Jamie uspešno povezuje znanje programiranja s poznavanjem poslovnih procesov v prodaji, marketingu in poprodajnih stortivah. Sodeloval ali samostojno zaključil je že zavidljivo število projektov, predvsem na področju razvoja spletnih strani in HubSpot integracij s tretjimi sistemi.

 

Senior full-stack razvijalec

Patrick Juen

Patrick je s svojim širokim znanjem različnih tehnologij in vztrajnostjo “rešitelj za vsak problem”. Njegovi projekti obsegajo tako razvoj zahtevnih spletnih strani na platformi HubSpot CMS, kot tudi integracije HubSpot- poslovnih hub-ov  z različnimi zalednimi sistemi.