O NAS

ISSIMO EKIPA

Smo ljudje iz mesa in krvi.
Učinki našega znanja in dela tlijo kot oglje in ne zgorijo kot papir.

ISSIMO je prvo HubSpot certificirano podjetje v Sloveniji. Usmerjeni smo k podjetjem katerih cilji so ustvarjati rast podjetja ter biti konkurenčni, prepoznavni in uspešni tudi na tujih trgih ter hkrati stranke postavijo na prvo mesto. Kot član HubSpot družine imamo podporo vodilne CRM platforme na svetu, ki nam omogoča, da nudimo vse elemente učinkovitega "Allbound" pristopa v poslovnih funkcijah marketinga, prodaje in poprodaje.

Strateginja za digitalizacijo poslovnih procesov in HubSpot svetovalka

Vanja Vutkovič

Vanja ima dolgoletno prakso s področja upravljanja, investicij in prodaje. Njene izkušnje nesebično deli s strankami, vodi strateške iniciative in je aktivno vključena v pripravo inbound marketing načrtov naših naročnikov.


Specialistka za digitalni marketing

Saša Vutkovič

Svoje strokovno znanje s področja marketinga in prodaje je pridobila tekom službovanja doma in v tujini za velika mednarodna podjetja. Poleg predanega dela za naročnike skrbi tudi za trženje in poslovni razvoj Issima.

 

 

Grafična oblikovalka

Tadeja Čander

S svojim obsežnim znanjem na področju grafičnega ter medijskega oblikovanja, Tadeja ustvarja visuale, ki močno podprejo spročila kampanj in vsebin naših strank.

 

 

 

 

Strateg za digitalni marketing - Zunanji sodelavec

Marko Penko

Priznani strokovnjak s področja digitalnega marketinga in prodaje na mednarodnih trgih (EU, ZDA, Azija) z več kot 15 let izkušenj. Je tudi eden od dveh Google Ads Certificiranih Trenerjev v Sloveniji.

 

Junior HubSpot CMS razvijalec

Anže Koprivec

Študent medicine s strastjo za HubSpot. Svoje  znanje front-end programiranja in 

sposobnost hitrega učenja uporabi pri kompleksnih izzivih  in v kratkem času poišče rešitve.