PLATFORMA

HUBSPOT

Vodilna platforma za digitalizacijo marketinga, prodaje in poprodaje

NAJ BO DIGITALIZACIJA PREPROSTA

KAJ JE HUBSPOT?

HubSpot ponuja celoten nabor programske opreme v oblaku za digitalizacijo marketinga, prodaje in poprodajnih storitev podpore z brezplačnim CRM-jem v svojem jedru.
 
 
 

KAJ JE DIGITALIZACIJA? 

Digitalizacija je definicija in uvedba poslovnih procesov, kateri s pomočjo ustreznih vsebin in tehnologije, ki jih povezuje v eno celoto, povečajo prodajo, ker se lead-i in prodajne priložnosti ne izgubljajo. Hkrati se izboljša uporabniška izkušnja in zadovoljstvo kupcev, kar pripomore k manjšemu upadu strank, povečanju prodaje obstoječim strankam in ustvarjanju popolnoma novih lead-ov in prodajnih priložnosti skozi priporočila. 

V okviru digitalizacije je HubSpot tehnološka komponenta, ki vam pogaga pri ciljni izvedbi aktivnosti, analizi učinkov in izboljšanju procesov. Tako ste svojim kupcem in potencialnim kupcem vedno blizu v okolju, kjer iščejo informacije (internet) in ob pravem času (takrat ko vas potrebujejo).

Pod eno streho združuje orodje CRM, Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub in CMS Hub.

Infografika_HubSpot

HubSpot je skalabilno orodje in ponuja ustrezne rešitve za vse vrste podjetij od MSP-jev do velikih podjetij (ang. enterprise).

Vsa orodja je možno uporabljati posamično, čeprav razvojno usmerjena podjetja hitro prepoznajo potrebo po usklajeni uporabi vseh orodji in z integracijami povezujejo dodatna orodja in obstoječe zaledne sisteme v enovit sistem za upravljanje poslovnih procesov. Tako trajnostno dosegajo zastavljeno rast posla, ker imajo nadzor nad ključnimi procesi, vezanimi na svoje stranke, njihovo nakupno pot ter življenjski cikel.

Zavedati se moramo, da je HubSpot orodje. Samo z nakupom licenc za uporabo orodja, se vaša prodaja, zadovoljstvo strank in profitabilnost poslovanja ne bodo čudežno povečali. Ključno je, da pravilno načrtujete, izvajate, upravljate in analizirate procese in aktivnosti v marketingu, prodaji in poprodajnih storitvah, pri čemer vam HubSpot, kot vodilno tovrstno orodje na svetu, močno pomaga.

Z lahkoto boste organizirano in redno izvajali potrebne aktivnosti, upravljali ter spremljali lead-e in stranke skozi njihovo nakupno pot in življenjski cikel (od neznancev preko lead-ov, do strank in evangelistov vašega podjetja).

 

 • HubSpot CRM

 • Marketing HUB

 • Sales HUB

 • Service HUB

 • CMS HUB

HUBSPOT CRM JE JEDRO SISTEMA

Vsa podjetja, od MSP-jev do velikih podjetij in bank, potrebujejo sistem, v katerem hranijo podatke o leadih in strankah, skupaj s sledilnimi zapisi o komunikaciji in njihovem obnašanju. HubSpot CRM je platforma, ki s svojim naborom funkcionalnosti, omogoča:

 

1. UPRAVLJANJE PRODAJNEGA PROCESA

Na nadzorni plošči imate kadarkoli, od kjerkoli in v realnem času jasen pregled nad celotnim prodajnim cevovodom.

Posle lahko razvrščate glede na stopnjo prodajnega procesa v katerem se nahajajo, po osebi, ki je zadolžena za posel, znesku in imenu posla. Tako boste lahko zanesljivo planirali prihodke in ugotovili ali uresničujete zastavljene prodajne cilje.

Hkrati imate vpogled v aktivnosti prodajne ekipe in spremljate koliko je bilo dobljenih oz. zgubljenih poslov, koliko je bilo dogovorjenih sestankov, opravljenih telefonskih klicev ali poslanih e-sporočil.

2. AVTOMATIČNO ZAJEMANJE PRODAJNIH AKTIVNOSTI

HubSpot CRM beleži interakcije vaših kontaktov avtomatično. Integracija z Gmail-om ali Outlookom omogoča zajem e-sporočil, klicev in sestankov ob njihovem nastanku.

 

3. PREGLED VSEH PODATKOV O KONTAKTU NA ENEM MESTU

Vse interakcije s posameznim kontaktom so shranjene v urejeni časovnici, vključno s klici, e-sporočili, sestanki in zapiski.

Orodje je enostavne za uporabo, saj je izjemno intuitivno in vašemu podjetju omogoča vzpostavitev in negovanje kakovostnih odnosov z vašimi kontakti.

HUBSPOT MARKETING HUB JE PRVA IZBIRA ZA MARKETINŠKO AVTOMATIZACIJO

Vključuje vsa orodja, ki jih potrebujete za uspešno izvedbo in analizo marketinških kampanj, s katerimi boste privabili neznance na vašo spletno stran, obiskovalce spletne strani pretvorili v znane prodajne kontakte (leade), tem leadom prodali vaš izdelek ali storitev in nazadnje kupce navduševali z vrhunsko strokovnostjo in odzivnostjo s podporo v poprodajnem obdobju . Z avtomatiziranimi inbound marketing aktivnostmi boste podpirali procese v marketingu, prodaji in poprodajnih storitvah.

Imejte nadzor nad celotnim marketinškim in prodajnim lijakom na enem mestu. Nič več ugibanja in prenašanja podatkov iz različnih sistemov v razno razne tabele. Vedno so podatki na razpolago v realnem času in poročila nastavljena tako, da zadostijo vašim potrebam in zahtevam.

Glavne prednosti, ki jih prinašajo funkcionalnosti orodja HubSpot Marketing Hub so:

 

USTVARJANJE IN OBJAVA VSEBIN BREZ POMOČI SPLETNIH RAZVIJALCEV

Brez programiranja boste lahko ustvarjali kakovostne blog članke, pristajalne strani in e-sporočila, ki zagotavljajo konverzijo (pretvorbo obiskovalcev spletne strani v znane prodajne kontakte (lead-e) ali napredovanje leadov po njihovi nakupni poti).

To omogoča funkcija potegni in spusti (drag and drop) v urejevalniku predlog za blog članke, pristajalne strani in e-sporočila.

Hitro in enostavno boste objavljali blog članke, ki vas bodo pozicionirali kot strokovno avtoriteto na svojem področju in preko katerih boste najdeni na spletu in to neglede iz katerih naprav obiskovalci dostopajo do vaše spletne strani. Vsa objavljena vsebina je odzivna (ang. responsive).

 

USTVARJANJE IN POVEČANJE OBISKA KLJUČNIH SPLETNIH STRANI

Ustvarite vsebinsko strategijo, ki je prilagojena modernemu načinu iskanja in upošteva način obnašanja ljudi, ko uporabljajo spletne iskalnike in hkrati vključuje parametre, ki so pomembni za iskalnike, da v seznamu zadetkov (ang. SERP) prikažejo vašo vsebino, kot relevantno. Vse SEO predloge HubSpot SEO ponudi v realnem času.

HubSpot Marketing Hub vam bo s svojimi orodji in njihovimi funkcionalnostmi pomagal pri ustvarjanju ali povečanju obiska ključnih spletnih strani z organskimi objavami vsebin na vaših družbenih kanalih (LinkedIn, Facebook, Twitter), oglaševanjem na družbenih omrežjih in on-line oglaševanjem.

Enostavno lahko oblikujete klice k akciji (ang. call-to-action), ki jih vaši obiskovalci kliknejo, saj se ne morejo upreti vrednosti, ki jih čaka.

Brez spletnega programiranja boste lahko personalizirali sporočila glede na buyer persono, lokacijo, vir obiska, napravo iz katere obiskovalec dostopa do vaših strani in še mnogo več.

 

PRETVORBA OBISKOVALCEV SPLETNE STRANI V KVALIFICIRANE PRODAJNE KONTAKTE (LEAD-E)

Hitro in enostavno boste brez pomoči spletnih razvijalcev objavljali profesionalne pristajalne strani, kamor boste vključili obrazec za zajem informacij. Z A/B testiranjem pristajalnih strani boste s časoma povečali stopnjo pretvorbe obiskovalcev v lead-e in kvalificiranje obstoječih lead-ov.

S klepetom v živo (ang. live chat) preko vaše spletne strani pa boste v realnem času sodelovali z zainteresiranimi obiskovalci.

 

PRETVORBA OBSTOJEČIH PRODAJNIH KONTAKTOV V STRANKE

Ponudite vsakemu lead-u v vaši bazi kontaktov personalizirano pot do nakupa. Z odličnimi orodji za email marketing in izvedbo t.i. drip kampanj, lahko vnaprej pripravite zaporedje personaliziranih sporočil in tako leadom posredujete vse, kar potrebujejo, da postanejo stranke vašega podjetja. Vsaka interakcija vašega lead-a z vsebinami lahko avtomatično sproži odziv ali nalogo in tako učinkovito z marketinško avtomatizacijo negujete prodajne kontakte in jih peljete skozi zastavljen lead nurturing proces.

 

SPREMLJANJE STRANK OMOGOČA PREPOZNATI VPLIV MARKETINŠKIH AKTIVNOSTI NA OBSEGU USTVARJENIH PRIHODKOV

V povezavi s HubSpot CRM-jem ali integracijo s Salesforce CRM-jem se avtomatično beležijo in organizirajo interakcije strank z vašim podjetjem oz. blagovno znamko. Na podlagi podatkov, ki se zbirajo na več različnih stičnih točkah, lahko prepoznate in poročate vpliv aktivnosti na obseg ustvarjenih prihodkov.

 

ORGANIZIRAN IN UČINKOVIT TEAM

Hierarhično lahko ustvarite ekipe uporabnikov in tako uskladite uporabo HubSpot računa vašega podjetja s strukturo vaših ekip.

Posamezne vsebine lahko določite ekipam tako, da ima vsak uporabnik dostop do tistih vsebin, ki jih potrebuje.

Uporabniki lahko pri ustvarjanju vsebin tudi sodelujejo neposredno in v realnem času, kar je še prav koristno za obdobje dela od doma ali če imate v projekt vpete sodelavce, ki niso fizično prisotni v vašem podjetju.

HUBSPOT SALES HUB ZA UČINKOVITEJŠO IN VEČJO PRODAJO

Skupek orodij, ki jih bo vaša prodajna ekipa dejansko uporabljala. Prihranili boste na času, saj bodo ponavljajoče naloge avtomatizirane in lead-i ne bodo več ostali neobdelani. Skrajšali boste prodajne cikle in v krajšem času prodali več.

Najpomembnejše koristi, ki jih prinašajo funkcionalnosti HubSpot Sales Hub orodja:

 

AVTOMATIZACIJA IZVEDBE PERSONALIZIRANIH AKTIVNOSTI

Pripravite sekvenco zaporednih personaliziranih e-sporočil in opomnikov, ki so dostavljeni v nabiralnik vaše stranke ob prevem času.

 

IZDELAVA IN DELJENJE E-POŠTNIH SPOROČIL

Za ponavljajoča e-sporočila izdelajte predloge, merite njihovo uspešnost in najboljše delite s celotno prodajno ekipo.

 

BREZHIBNA ODZIVNOST IN SPREMLJANJE AKTIVNOSTI LEADA

V istem hipu boste obveščeni, ko vaš lead, ki je že v prodajnem procesu, odpre vaše e-sporočilo, klikne link ali odpre priponko. Tako boste lahko takoj odzivni in odprli dialog z najbolj vročimi lead-i.

 

ZAGOTOVITEV VEČJEGA ŠTEVILA SESTANKOV S POTENCIALNIMI KUPCI

Preko klepeta v živo na vaši spletni strani se lahko neposredno povežete z vašimi potencialnimi strankami. Izgubi časa pri utrujajočem usklajevanju termina sestanka se izognete tako, da svojim potencialnim kupcem pošljete povezavo na vaš koledar sestankov in si izberejo tisti termin, ki ustreza njim in vam.

 

USTVARJANJE POSLA NAMESTO VNAŠANJA PODATKOV

Odpravite ročni vnos podatkov. Avtomatično se beležijo kontaktni podatki vašega lead-a in aktivnosti kot so odprtje e-sporočila ali klik na povezavo. Avtomatizirajte zamudna opravila razporejanja leadov na vašo prodajno ekipo in ustvarjanja nalog ter veliko več.

 

NADZOR IN SPREMLJANJE CELOTNEGA PRODAJNEGA LIJAKA

Sinhronizacija s HubSpot CRM-jem omogoča spremljanje dobljenih poslov, zgubljenih poslov in poslov, ki so v teku. Tako boste odkrili, kdo je najuspešnejši član vaše prodajne ekipe in zakaj je tako.

Na razpolago imate tudi mobilno aplikacijo Mobile CRM App s katero lahko preko mobilnega telefona ali tablice upravljate s kontakti, nalogami in posli ter ostanete povezani z vašimi lead-i, strankami in ekipo. Mobilna aplikacija je na voljo tako za Android, kot iOS.

HUBSPOT SERVICE HUB ZA VEČ STRANK NA RAČUN VRHUNSKE STORITVE

Podjetja, ki so v današnjem času uspešna, so ugotovila, da so zadovoljne stranke skrivnost njihove rasti.

Stranke, ki so zadovoljne kupijo več, ostanejo dlje, priporočijo podjetje prijateljem in od ust do ust širijo pozitivne informacije.

Ekipa v podpori strankam, bo s pomočjo orodij, združenih v HubSpot Service Hub, lahko brezhibno sledila vašim strankam in jim pomagala v trenutku, ko bo to potrebno.

Prednosti funkcionalnosti HubSpot Service Hub orodja, ki vam pomaga stranke spremeniti v evangeliste oz. promotorje vašega podjetja so:

 

ODLIČNA IN BREZHIBNA IZKUŠNJA VAŠIH STRANK

Organizirana ekipa za podporo strankam bo zagotovila učinkovito pomoč in celovite odgovore na vprašanja in težave vaših strank.

Preko funkcionalnosti »Conversations inbox« bo v kontaktu s strankami in v povezavi s HubSpot CRM-jem imela obogatene informacije iz katerih bodo razumeli zgodovinski kontekst interakcije stranke z vašim podjetjem.

 

POMOČ STRANKAM DA SI POMAGAJO SAME

Danes si stranke najraje in najhitreje pomagajo same. Zagotovite jim ustrezno bazo znanja, da bodo lahko hitro dosegli svoj cilj oz. odpravili težavo. Tako boste tudi zmanjšali število zahtevkov za podporo in skrajšali odzivni čas.

 

RAST PODJETJA SKOZI ZADOVOLJNE STRANKE

Izvedite, kaj vaše stranke mislijo o vas preden bo prepozno. HubSpot Service Hub orodja vam pomagajo razumeti vaše kupce in izboljšati njihovo izkušnjo. Tukaj vam bodo najbolj pomagala orodja za zbiranje povratnih informacij in mnenj vaših strank. Določite, kaj želite doseči z anketo (ali želite izboljšati izdelek, ali izkušnjo kupca v prodajnem ali izpolnitvenem procesu) in ustvarite vprašalnike ter jih dostavite po e-pošti ali jih namestite na vašo spletno stran.

Parametri, ki jih boste spremljali so:

 • NPS (Net Promotor Score), ki vam pove, koliko so kupci zvesti vašemu podjetju na daljši rok.
 • CES (Customer Effort Score), vam pomaga razumeti, kako hitro in enostavno so kupci prejeli pomoč v poprodajnem procesu oz. podpori strankam.
 • CSAT (Customer Satisfaction), indikator, ki vam pove kako so stranke zadovoljne z vašo storitvijo na posamezni točki življenjskega cikla stranke.

Izboljšajte izkušnjo vaših kupcev z brezhibnim procesom poprodajnih storitev oz. podpore!

HUBSPOT CMS HUB

je sistem za upravljanje vsebin v oblaku (CMS). Je izjemno močno orodje tako za tržnike, spletne razvijalce kot IT strokovnjake. Vsi imajo na voljo orodja, ki jih potrebujejo za ustvarjanje in vzdrževanje spletnih mest z odlično uporabniško izkušnjo.

Tržniki lahko preprosto ustvarijo vsebino, optimizirajo spletne strani za visoko stopnjo pretvorbe (an. Conversion Rate), zagotovijo on-site SEO optimizacijo in dobijo vpogled v podatke o uspešnosti spletnih strani na enem mestu. Prepoznate lahko tudi katere vsebine in kakšni formati vam prinesejo največ lead-ov in strank.

Spletni razvijalci lahko razvijejo tržnikom prijazne spletne aplikacije, pri čemer jim je na voljo:

 • Dinamična vsebina s HubDB
 • SMART vsebina
 • API-ji
 • Brezstrežniške funkcije
 • Članstvo (geslo in prijava)

IT strokovnjaki postavljajo na prvo mesto hitrost, varnost in zanesljivost spletnega mesta. S HubSpot CMS Hub-om imajo vsa orodja, ki jih potrebujejo za monitoriranje zdravja spletnega mesta in za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje obiskovalcev spletnih mest.

HubSpot CMS je že v osnovi združen s HubSpot CRM sistemom. Tako enostavno spremljate, kako se vaši lead-i, ki so zabeleženi v HubSpot CRM-ju obnašajo na vaši spletni strani. Te podatke nato uporabite za oblikovanje prikrojenih sporočil in spremljate, katere vsebine so jih nagovorile od prvega obiska spletne strani pa vse do nakupa izdelka ali storitve.

INTEGRACIJE ZA RAST PODJETJA, BREZ UPORABE NADLEŽNIH VTIČNIKOV

Izven svojih okvirjev, je HubSpot platforma integrabilna s stotinami aplikacij s samo nekaj kliki. Za zahtevnejše integracije pa so na voljo vsa razvojna orodja.

Lastnosti in funkcionalnosti HubSpot CMS sistema so oblikovane za podjetja, katerih cilj je trajnostna rešitev integriranih digitaliziranih procesov, razumevanje ter upravljanje svojih leadov in strank z namenom rasti ter razvoja posla.

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČEN HUBSPOT DEMO V SLOVENŠČINI